Nema boljeg od domaćeg

Manu Chao od Srba traži domaće pivo i rakiju

Manu Čao stiže sutra u Beograd, gde će u subotu održati koncert u novobeogradskoj Hali sportova, a pored svih uslova posebno je zanimljivo to što su insistirali da probaju domaće pivo i rakiju
Šuška se
06:02h Autor:
Manu Chao od Srba traži domaće pivo i rakiju
Foto: Fonet

Poznati muzičar Manu Čao (Manu Chao) stiže sutra u Beograd sa bendom La Ventura, još jednim od projekata koji otvara novu stranicu njegove karijere. U subotu, 14. septembra, održaće koncert u novobeogradskoj Hali sportova. Njegovi domaćini imaće obavezu da mu pokažu grad i ispune nekoliko zahteva iz skromne rajder-liste.

"Manu Čao i njegov sastav La ventura tražili su suvo voće, oraščiće, vodu, masline i med organskog porekla. Posebno je zanimljivo to što su insistirali da probaju domaće pivo i rakiju", kaže izvor blizak produkciji.

Velika očekivanja od koncerta Manu Čao La venture u Beogradu će se obistiniti. Nakon spektakularnog početka turneje u Budimpešti pred više od 10.000 posetilaca, sve ukazuje na to da će i Hala sportova biti prepuna i da nas očekuje još jedan muzički spektakl. Tu tvrdnju dokazuje i činjenica da su sve ulaznice za parter rasprodate.

Zbog očekivane gužve vrata Hale sportova za publiku se otvaraju već u 19 sati. Ska-pank sastav Samostalni referenti počinju da sviraju u 20 sati, a rege muzičar Hornsman Kojote sa svojim bendom u 20.45. Zvezde večeri na pozornicu će izaći u 21.45.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs