Ima se, može se

Spremila 50.000 evra: Lepa Brena renovira luksuzan stan u Monte Karlu!

Pevačica svake godine tamo ide sa prijateljicama na letovanje, a nekada ima običaj da i sama pobegne na nekoliko dana da bi napunila baterije, otkriva izvor
Šuška se
22:36h Autor:
Spremila 50.000 evra: Lepa Brena renovira luksuzan stan u Monte Karlu!
Foto: Instagram Printscreen / Jednajelepabrena

Lepa Brena odlučila je da posle 20 godina renovira luksuzni stan u Monte Karlu, a pevačica i njen suprug Slobodan Boba Živojinović izdvojili oko 50.000 evra za preuređenje enterijera, saznaje Kurir.

Kako otkriva izvor blizak ovom paru, oni su odlučili da promene sav nameštaj u stanu na Azurnoj obali, koji se prostire na 150 kvadrata i koji ima veliki dnevni boravak, dve kuhinje, veliku terasu, spavaću sobu i tri sobe za goste.

"Brena obožava stan u Monte Karlu jer tamo ima potpuni mir. Ona svake godine tamo ide s prijateljicama na letovanje, a nekada ima običaj da i sama pobegne na nekoliko dana da bi napunila baterije. Pošto je kod Brene sve pod konac, poželela je da napravi neke promene u enterijeru. Na kraju je odlučila da promeni apsolutno sav nameštaj", priča dobro obavešten izvor.

Inače, pevačica se u poslednje vreme baš bacila u trošak. Pre toga, pevačica je za proslavu punoletstva najmlađeg sina iskeširala 30.000 evra, a ponovila se i luksuznim automobilom, u kom je njenog sina Viktora pre nekoliko dana kaznila policija.

Stvari koje kuću čine domom: Kako da preuredite enterijer! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs