Zasluženi odmor

Nevena Adžemović: Poslaničko odmaranje na Zlatiboru

Uz nevenčanog supruga i sina, nekadašnja Modelsica je za odmor odabrala jednu od najatraktivnijih planina Srbije
Šuška se
11:40h Autor:
Nevena Adžemović: Poslaničko odmaranje na Zlatiboru
Foto: Facebook / Nevena Adžemović

Pauzu u skupštinskim zasedanjima narodna poslanica i bivša članica grupe Models, Nevena Adžemović (30), iskoristila je za odmor na Zlatiboru, gde već nekoliko nedelja uživa sa nevenčanim suprugom Srđanom Adžemovićem i njihovim sinom Rastkom (5,5). Ovaj par se pre nekoliko godina rastao pa prošle godine pomirio, što u njihovom okruženju nameće pitanje o tome hoće li oni po drugi put ući u brak.

"Živimo kao pravi muž i žena i veoma nam je lepo. Za sada ne planiramo ponovo da se venčamo, a na taj korak nije nas inspirisalo ni prelepo prirodno okruženje u kom uživamo," kaže kroz osmeh atraktivna Beograđanka koja na planinskoj lepotici uživa u društvu bliskih prijatelja.

"Na Zlatiboru se najlepše odmorim. Tamo imam svoj mir i najlakše se isključim od brojnih poslovnih obaveza. Uvek odsednemo kod naših prijatelja, tačnije kod moje najbolje drugarice, pevačice Dušice Šaponjić i njenog supruga", kaže Nevena čiji petoipogodišnji mezimac istinski uživa u letnjem odmoru sa mamom i tatom.

"Rastko obožava svež vazduh i stalno je na travi. Igramo fudbal, vozimo pedalinu, on jaše konjiće... More mi je dosadilo i planina nam je zaista melem za dušu. Prijala mi je pauza od skupštinskih zasedanja jer sam se baš umorila od rada u parlamentu. Sada sam napunila baterije i spremna sam za nove poslovne pobede. Moja sestra Ivana Stamenković nije s nama jer je otišla na more sa našim roditeljima, svojom ćerkom Petrom i dečkom Urošem Ćertićem", priča Adžemovićeva koja se i u periodu letnjeg lenčarenja trudi da ne zapostavi svoj fizički izgled.

"Čak i na odmoru treniram. Trčim i vežbam zajedno sa sinom i skoro sve jedemo. Moj sin najviše voli tartar biftek i ugojio se otkako smo došli na odmor. Za dve nedelje koliko smo ovde, potpunio nam se promenila krvna slika. Rastko je, inače, intelektualno i fizički veoma napredan dečak i čak mu kupujemo garderobu za sedmogodišnjake", objašnjava nekadašnja pevačica koja za sada ne planira da se po drugi put ostvari kao majka.

"Rastko ponekad kaže da želi batu ili seku, ali kada vidi bebu na ulici, oduševi se i poželi da dobije društvo u porodici. Ipak, po prirodi je veoma ljubomoran i ne znam kako bi podneo prisustvo mlađeg deteta", kaže Nevena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs