Porođaj će morati da se ubrza

Komplikacije u trudnoći: Supruga Dragutina Topića u bolnici

Iako je termin za porođaj u oktobru, Biljanu Topić će lekari najverovatnije poroditi već sledeće nedelje
Šuška se
18:00h Autor:
Komplikacije u trudnoći: Supruga Dragutina Topića u bolnici
Foto: Kurir

Srpska atletičarka Biljana Topić, inače supruga bivšeg srpskog reprezentativca u skoku uvis Dragutina Topića, primljena je u bolnicu jer joj se iskomplikovala trudnoća. Kako prenose mediji, termin za porođaj bio je planiran za oktobar, ali će je lekari najverovatnije poroditi već naredne nedelje.

Biljanino stanje se naglo pogoršalo proteklih dana, pa su lekari na klinici u Višegradskoj ulici odlučili da je zadrže kako bi pratili situaciju i mogli da reaguju u slučaju novih komplikacija.

Dragutin veoma teško proživljava razdvojenost od supruge, ali je uveren da će sve proći kako valja i da će mama i beba zdrave stići kući. Sportski par već ima ćerku Angelinu, koja je nedavno napunila osam godina, i s mnogo radosti dočekuju prinovu.

Dragutin je planirao da bude uz svoju suprugu na porođaju, ali su mu lekari savetovali da je zbog trenutnog stanja najbolje da ostane kod kuće.-

"Volim te, srećo moja, jedva čekam da dođeš kući čim se porodiš, da se sve četvoro radujemo u ljubavi", napisao je Topić na svom Fejsbuk profilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs