Odustala od angažmana

Ana Mihajlovski: Ne idem na B92, nisu me oni napravili!

Iako, kako kaže, poštuje Nikolinu Pišek, Ana smatra da je emisija koju bi njih dve vodile na B92 unapred osuđena na propast
Šuška se
14:00h
Ana Mihajlovski: Ne idem na B92, nisu me oni napravili!

Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin odustala je od angažmana na televiziji B92 na kojoj je trebalo da se nađe kao novo TV lice u emisiji "Bulevar", i vrlo oštro obrazložila razloge. Ona je najpre na svom "Instagram" nalogu napisala:

- Jutro, haos, posao NE onaj o kojem se piše već jedan, jedini obdanište, škooolaaa - napisala je Ana ispod fotografije koju je postavila i time demantovala napise da će se pojaviti u ulozi novog voditelja TV B92.

Nakon saopštenja iz TV B92 u kome je navedeno da emisija kreće na vreme, 23. septembra, a da su probe i pregovori sa potencijalnim voditeljima u toku, voditeljka se ponovno i prilično opširno oglasila na Instagramu:

- E pa znate šta?! B92 me nije napravio! Kada su me zvali da vodim ozbiljnu emisiju, koja obrađuje ozbiljne teme na pomalo ciničan i sarkastičan način, sa ozbiljnom redakcijom punom vrhunskih novinara ja sam vrisnula od sreće jer konačno imam šansu da govorim o bilo čemu značajnom. Nema mesta smehu u našoj zemlji sve je tužno, uostalom hoću da učim od najboljih. Bilo mi je čudno pomalo što 15 dana pred početak nemaju ni studio ni voditellje ni jasan koncept, ali ko sam ja njima da sudim. Tako puna poverenja tek juče sam prvi put videla njihovu probnu verziju emisije i malo je reći da sam bila šokirana. Takođe, izbor voditelja, uz dužno poštovanje prema Nikolini koju obožavam, mene ne vodi u željenom smeru već vodi celu priču u rijaliti šou koji ja više ne želim i na koji nisam pristala. Ajde, možda bi publika B92 progutala mene među svim tim intelektualnim gromadama ali i ja i Pišekica, to je već od starta osuđeno na prospast i to ne samo moju već i njihovu. Otišla sami odatle uz misao da me je Bog pogledao što nisam potpisala ugovor, jednostavno sam tek juče videla ko će raditi i kako.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs