Srećan u životu

Bivši muž Snežane Dakić otkrio: Planiramo venčanje i priželjkujemo dete!

Ne radi se samo o nama, tu su i roditelji, familija, prijatelji, svi oni imaju svoje želje, ali nama taj formalni čin nije toliko bitan. Mi smo svoje želje ostvarili i one se ne odnose na formalno venčanje i ceremoniju kao takvu, izjavio je Vladimir Mikić
Šuška se
17:26h
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Biznismen Vladimir Mikić, bivši muž voditeljke Snežane Dakić, više ne krije ljubav prema svojoj izabranici Jovani Miljković, a srećni par otkrio je da priželjkuje venčanje i prinovu.

 

"Planiramo venčanje ove godine, a kada će tačno biti, još ne znamo. Ne radi se samo o nama, tu su i roditelji, familija, prijatelji, svi oni imaju svoje želje, ali nama taj formalni čin nije toliko bitan. Mi smo svoje želje ostvarili i one se ne odnose na formalno venčanje i ceremoniju kao takvu. Mi smo se venčali jednog jutra uz kafu i pogačice kod kuće, pre dve godine", rekao je Vladimir i objašnjava da mu ne smeta što mediji gotovo svakodnevno pišu o njegovom odnosu sa bivšom suprugom Snežanom Dakić.

 

Snežana Dakić slagala sve: Izmislila vezu sa mlađim muškarcem!

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

 

"Ne smeta mi što se po medijima poteže moj odnos sa Snežanom. Ne mogu da zaboravim svoj život, a ako je to nekome zabavno, nemam ništa protiv toga. Uvek se pitam zašto ljude zanimaju takve stvari, ali ako je tako, ne smeta mi", rekao je Mikić, koji se i dalje sudi sa bivšom suprugom zbog imovine.

 

"Srbija je poznata po tome da najbliži rod ne razgovara zbog podele imovine, tako da smo i mi kroz to prošli. Sada imamo korektan odnos zbog ćerke Laure", iskren je biznismen, koji otkriva da on i njegova mlađana izabranica rade na tome da prošire porodicu.

 

"Priželjkujemo dete. Jovana bi volela blizance, a što se mene tiče, samo nek je živo i zdravo", završava Vladimir.

 

Jovana Miljković složila se sa rečima svog partnera.

 

Ovako je izgledao čovek kojeg sam volela: Snežana Dakić i dalje pati za bivšim mužem! (FOTO)

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

 

"On je sa prošlošću raščistio i to je realnost, tako da mi ne smetaju pitanja o njegovoj bivšoj ženi, podnosim to. Imam divan odnos sa Laurom i sa Vladinim ćerkama iz prvog braka i to mi je veoma bitno. One su i približno mojih godina, tako da sa mnom pričaju o nekim ženskim temama koje ne mogu da podele sa roditeljima", objašnjava Jovana i ističe da Snežana ne huška Lauru protiv nje.

 

"Laura je svoja. Snežana ne vrši nikakav uticaj na nju. Mislim da je potpuno besmisleno da joj Snežana priča nešto loše za Vladimira i mene, ipak je Laura samo dete", završava Miljkovićeva.

 

Bivši muž Snežane Dakić: Ostavljam joj stan, da se više ne vučemo po sudovima!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...