Dotle je došlo

Snežana Dakić slagala sve: Izmislila vezu sa mlađim muškarcem!

Voditeljka se dogovorila s dvadeset godina mlađim Dušanom Momčilovićem da glume zaljubljeni par kako bi ponovo bila u centru pažnje
Šuška se
20:34h Autor:
Snežana Dakić slagala sve: Izmislila vezu sa mlađim muškarcem!
Foto: Instagram / Snezanadakic

TV autorka nekad veoma popularne emisije "Život u trendu" Snežana Dakić toliko je željna medijske pažnje da je izmislila vezu s Dušanom Momčilovićem samo da bi dobila prostor u novinama!Prema rečima izvora Kurira, Sneki Daki je bila očajna što više nije interesantna, a reklama joj je i te kako bila potrebna zbog novog posla, pa je odlučila da baci udicu, na koju su se skoro svi upecali: promovisala je svog 20 godina mlađeg momka, studenta glume.

"Dakićka i Momčilović imaju isti krug prijatelja iz sveta mode i druže se intenzivno. Iz tog druženja nastao je i dogovor da glume novi par s razlikom u godinama. Snežani je bitno da je ponovo u centru pažnje jer je postala urednica na novom kablovskom TV kanalu, pa joj je bilo potrebno da se o njoj piše. E sad, nije računala da će na površinu isplivati rani radovi njenog "dečka", koji je bio s pevačicom Majom Nikolić i imao ulogu u nekom trećerazrednom spotu u kojem se skinuo go. Ne znam kako je to podnela, nisam je video nekoliko dana, ali sumnjam da joj prijaju takvi tekstovi, iako joj on ništa ne znači", priča kroz smeh izvor.

Bivši muž Snežane Dakić: Ostavljam joj stan, da se više ne vučemo po sudovima!

On tvrdi da je voditeljki duplo mlađi maneken ujedno poslužio i kao sredstvo za osvetu bivšem mužu Vladimiru Mikiću, koji ju je ostavio zbog dvadeset godina mlađe sekretarice.

"Snežana se s mlađim muškarcima viđala posle razvoda, ali nijedan od njih nije želeo da se javno eksponira. Međutim, Dušan je to video kao odličnu priliku da se promoviše, jer je željan medijske pažnje. Nadali su se da ih niko neće raskrinkati, ali svako ko ih malo bolje pogleda jasno vidi da je to čist marketing koji oboma odgovara", završava izvor.

Snežana Dakić (45) u bikiniju: Ovako izgleda njeno telo i lice bez šminke! (FOTO)

<\/div>

Ovim povodom Stars je kontaktirao s voditeljkom, koja je obećala da će im se javiti kad završi montiranje emisije. Međutim, nije se javila niti odgovarala na njihove pozive.

Inače, Vladimir Mikić, bivši muž Snežane Dakić, želi da veruje da je majka njegove ćerke Laure srećna i voljena i da joj novi dečko nije poslužio u marketinške svrhe.

"Iskreno, ne bih voleo da je marketing, jer to ne bi bilo dobro za nju. Ali, ako se ona tako oseća - dobro, želim joj sve najbolje. To su lične stvari jer, kad su u pitanju ljubav i emocije, oni pripadaju samo onima koji učestvuju u tome. Mi posmatrači ćemo uvek doneti pogrešan zaključak", rekao je Mikić za Stars.

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs