Ispovest

Anđelina Džoli: Nikad nisam htela da imam decu!

Glumica koja ima šestoro dece izjavila je kako sebe nikad nije videla u ulozi majke
Šuška se
17:16h
Anđelina Džoli: Nikad nisam htela da imam decu!
Foto: Reuters/Mario Anzuoni

Poslednjih godina gotovo da je nemoguće zamisliti Anđelinu Džoli bez hrpe dece koja trčkaraju oko nje i sa kojima se poznata glumica i redateljka često pojavljuje u javnosti.

Zajedno sa suprugom, također slavnim glumcem Bred Pitom, Džoli ima šestero dece. Međutim, nakon više godina majčinstva, glumica otkriva kako u mlađim danima nije ni razmišljala o tome.

"To je čudno. Nikad nisam htela da imam bebu. Nikad nisam htela da budem trudna. Nikad nisam čuvala drugu decu. Nikad sebe nisam videla kao majku," izjavila je Džoli za strane medije.

2000. godine Anđelina je snimala film Lara Kroft u Kambodži, gde je videla kako teško ljudi žive pa je shvatila kako je do sada živela privilegovano i kako malo zapravo poznaje svet.

Na šta liči: Anđelina Džoli nikad gore nije izgledala! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kad sam prvi put stigla u Kambodžu, to me potpuno promenilo. Promenilo mi je perspektivu. Shvatila sam koliko malo znam i to je bio početak mog puta za znanjem. To me učinilo skromnom," priča Džoli.

Dalje, prilikom posete jedne škole u Kambodži shvatila je da želi da usvoji dete.

"Odjednom mi je postalo jasno da je tu negde moj sin," izjavila je glumica.

Dve godine nakon toga postala je ambasadorka UN-a i počela je redovno da posećuje tu zemlju te je usvojila Medoksa koji danas ima 14 godina.

Nekoliko godina nakon toga u Etiopiji je usvojila devojčicu Zaharu koja danas ima 11 godina, a Bred Pit i ona u Vijetnamu su usvojili sina Paksa, koji danas ima 12 godina.

Bračni par ima i troje biološke dece, i to kćerku Šajlo, koja ima 9 godina te blizance Vivijen i Knoksa koji imaju 7 godina.

Zdravstvene ustanove u Americi odbile lečenje žena sa Džoli genom: Vi nemate rak!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs