Na ivici bankrota

Danijela Vranić prodaje stan: U dugovima do guše!

Pevačica je zbog zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći napravila poslovnu pauzu, pa je nekoliko meseci živela od ušteđevine, koja se brzo istopila
Šuška se 16.12.2015. - 19:01h Autor: Kurir Stars
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nekrunisana kraljica splavova, pevačica Danijela Vranić, upala je u tešku besparicu posle saobraćajne nesreće koju je doživela u junu ove godine i prinuđena je da proda stan na Novom Beogradu kako bi vratila dugove i podigla se iz pepela.

 

Danijela je zbog zadobijenih povreda napravila veliku poslovnu pauzu, pa je nekoliko meseci živela od ušteđevine. Budući da nije imala ama baš nikakve prihode, a troškovi su bili veliki, ušteđevina se skroz istopila za samo nekoliko meseci. Dobro upućeni u život Vranićeve tvrde da je situacija toliko loša da je pre nekoliko dana posetila agenciju za nekretnine kako bi stavila u ponudu svoj stan na Novom Beogradu.

 

Bahatio se, pa spao na prosjački štap: Reper spiskao 155 miliona dolara!

 

"Danijela je rešila da nešto promeni kad je počela da pozajmljuje novac od prijatelja. Tek se nedavno vratila nastupima, ali je dosta para pozajmila i shvatila je da bi joj trebalo mnogo vremena da vrati sve dugove, pa je zato rešila da proda stan. Nada se da će uzeti dobru kintu za gajbu, jer je to stan od 120 kvadrata, komforan, lep, sređen. Ako ga proda po ceni koju je ugovorila sa agentima u agenciji za nekretnine, kupiće manji stan i imaće i da vrati dugove i da ostavi nešto sa strane, za ne daj Bože", govori dobro obavešten izvor za Kurir Stars.

 

Kako dalje izvor navodi, Danijela je jako vezana za taj stan. Kupila ga je na vrhuncu svoje karijere, a opremila ga je po sopstvenom ukusu. Međutim, okolnosti su takve da joj ne dozvoljavaju izbor: veoma je zabrinuta zbog dugova i što pre želi da vrati pozajmljen novac i skine taj teret s leđa.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...