Neverovatno

Razvod iz pakla: Pevač optužen da je za jedno veče prokockao oko 4.500 evra!

Iako je sada u idiličnom braku, pevač trpi mnoge neugodnosti zbog prijašnjeg braka i bivše supruge
Šuška se
05:34h Autor:
Razvod iz pakla: Pevač optužen da je za jedno veče prokockao oko 4.500 evra!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Prijatelji Ivane Nobilo (37), bivše supruge Tonija Cetinskog (46), zgroženi su opravdanjima zašto redovno ne plaća alimentaciju za maloletnu kćerku.

"Kao i 300.000 Hrvata, i ja katkad budem u blokadi pa se zna dogoditi da se alimentacija ne naplati kroz trajni nalog," rekao je Cetinski.

Iako mu je bila menadžer, Ivana, dodaju prijatelji, nikad nije proveravala njegove troškove, sve dok je jedan izvod iz 2011. godine sa neuobičajeno visokom potrošnjom nije šokirao.

Tada je pregledala i prethodne izvode te shvatila da je njen suprug od januara do novembra 2011. potrošio na kocku oko 43 000 evra.

Human Toni Cetinski: Pomaže ženama obolelim od raka!

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevač je često odlazio u kazina u Zagrebu, Opatiji i Umagu. Najviše se kockao u Zagrebu, gde je u jednoj noći, 15. juna, u dva kazina potrošio 4 500 evra.

Ivanini prijatelji kažu kako Toni nije znao da objasni zašto to radi. Nakon nekoliko burnih rasprava shvatili su da je njihovom petogodišnjem braku došao kraj.

Pevač optužbe za kockanje nije hteo da komentariše. Kaže kako u interesu maloletnog deteta ćuti i trpi, kao što je to činio i tokom njihovog braka te, ističe, Ivaninih ljubavnih avantura.

Optužbe za koje kaže da "zna odakle dolaze" smatra degutantnim.

"Toj ženi ništa nije sveto, pa ni naše zajedničko dete. Uvek svoje interese stavlja ispred tuđih, kao što je to radila i u braku," kaže Toni Cetinski.

Puklo prijateljstvo! Toni Cetinski: Željko Joksimović ima probleme u glavi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs