Gala venčanje

Za svadbu ne žali ni dinar: Severina samo cvetne aranžmane platila 20.000 evra!

Cveće će u specijalnim hladnjačama biti dopremljeno iz inostranstva u Beograd nekoliko dana pred venčanje, otkriva izvor
Šuška se
23:36h Autor:
Za svadbu ne žali ni dinar: Severina samo cvetne aranžmane platila 20.000 evra!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Severina Vučković i Igor Kojić potrošiće pravo bogatstvo za svadbu koju će upriličiti 22. novembra u jednom beogradskom hotelu. Oni će samo za cvetne aranžmane iskeširati čak 20.000 evra, saznaje Kurir.

Oni su za dekoraciju sale i stolova angažovali čuvenog dekoratera Đorđa Đukanovića Vardu.

"Cveće će u specijalnim hladnjačama biti dopremljeno iz inostranstva u Beograd nekoliko dana pred venčanje. Aranžmane će praviti nekoliko desetina ljudi. Na veselje dolazi oko 500 zvanica i biće ukrašen svaki sto, kao i sala. Vardini asistenti radili su proteklog vikenda i svadbu Simona de Karića. Aranžmani koje pripremaju za Severinu i Igora biće prava magija za oči, jer će biti napravljeni od retkih orhideja, anemona, crnih kala, divljih zumbula, kao i od parfemisanog cveća", kaže izvor.

Organizacija venčanja: Najgore greške koje svaka mlada pravi!

Inače, Đorđe Đukanović Varda radio je nekoliko godina kao dizajner najlepših cvetnih aranžmana u prestižnom pariskom hotelu Ric, a naša publika ga je upoznala u emisijama Mire Adanje Polak. Dve godine zaredom bio je dobitnik nagrade za najboljeg evropskog dizajnera cveća. Ima nekoliko butika u Beogradu i Parizu.

Na veselju će, kao što smo ranije već pisali, pevati gotovo pola estrade. Prema mladinoj želji, goste će zabavljati Tanja Savić i Ana Bekuta, kao i Saša Matić i Ministarke. U goste mladencima dolazi i hrvatska pevačica Doris Dragović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs