Uživancija

Mladenci odleteli na medeni mesec: Raša ispunio Goci želju! (FOTO)

Raša Novaković ispunio Tržanki želju da na bračnom putovanju posete Japan, gde će se videti i s pevačicom Slavicom Ćukteraš
Šuška se
19:40h Autor:
Mladenci odleteli na medeni mesec: Raša ispunio Goci želju! (FOTO)
Foto: Instagram / Goca Trzan

Goca Tržan i Radomir Raša Novaković otputovali su na medeni mesec u Japan, mesec dana posle glamuroznog venčanja koje su upriličili u Karićevoj vili na Dedinju.

Ekipa Kurira uslikala je novopečene mladence na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“ kako vuku kofer i nestrpljivo čekaju svoj let.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Pevačica nije povela sa sobom ćerku Lenu, koju je dobila u braku s prvim suprugom Ivanom Marinkovićem. Iako je uvek vode na zajednička putovanja, ovog puta poželeli su da budu potpuno sami.

"Tržanka je poželela da vidi Tokio, što joj je Raša i omogućio. On joj je još pre braka obećao da će je tamo odvesti i konačno joj je ispunio tu želju. Goca je unapred osmislila plan kretanja, tako da će se potruditi da obiđu što više lokacija ove svetske metropole", rekao je Kurirov izvor.

Goca i Raša će iskoristiti priliku da se vide s pevačicom Slavicom Ćukteraš, koja živi u Tokiju sa verenikom Vladom Avramovim.

Goca Tržan otkrila detalje prve bračne noći! (FOTO)

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on Oct 19, 2015 at 9:59pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs