Palo oduševljenje

Poklon za godišnjicu braka: Otkriveno kako je Džordž Kluni iznenadio suprugu!

Prvu godišnjicu braka Džordž Kluni je želeo da obeleži na vrlo originalan način! A pošto je poznato da njegova draga Amal ne kuva, poklon nije mogao da bude ni blender ni mikser
Šuška se 19.10.2015. - 14:33h Autor: lisa.rs
Foto: Reuters

Septembar 2015. godine bio je u znaku obeležavanja godišnjice braka za Amal i Džordža Klunija, ali ni mesec dana kasnije ne prestaje interesovanje medija za poklone koje su slavni mladenci odabrali jedan za drugog.

 

Tako se sredinom oktobra u svetskim medijima pojavila vest da je Džordž odabrao za svoju lepu suprugu zaista spektakularan poklon - restoran u Londonu!

 

"Amal toliko voli suši restoran Asanebo u Los Anđelesu", navodi izvor i dodaje: "uvek se toliko žali kako nema dobrih mesta za večeru u Londonu, pa je Džordž uspeo da nagovori šefa Asaneboa da otvori i britansku "ispostavu".

 

Džordž će platiti 300 hiljada funti za iznajmljivanje i opremu, ali će takođe učestvovati u promociji restorana", pišu mediji.

 

Amal izuzetno ceni zdravu hranu, a kako je sama jednom izjavila "ne bavi se kuvanjem", pa će tako londonski ogranak "Asaneboa" postati sigurno njihovo glavno mesto za izlazak.

 

Takođe, upućeni kažu da lepa Džordžova supruga izuzetno voli nekonvencionalne poklone i da je restoran - pun pogodak!

 

Omaklo joj se: Amal Kluni pokazala više nego što je planirala! (FOTO)

 

Foto: AP
Foto: AP

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...