Suprug je razočarao

Pronašla poruke od njegove bivše: Kim u suzama zbog Kanjea Vesta!

Iako je reper pokušao da joj objasni da ga je bivša devojka samo zamolila za pomoć oko projekta na kojem je radila, Kim nikako nije mogla da mu poveruje
Šuška se
21:06h Autor:
Pronašla poruke od njegove bivše: Kim u suzama zbog Kanjea Vesta!
Foto: Reuters

Dok je proveravala mobilni supruga Kanjea Vesta, Kim Kardašijan, naišla je na poruke njegove bivše devojke u koju je reper bio jako zaljubljen pre nego što se proslavio, prenosi Radar Online.

Jedan jedini trik za lepu kosu: Frizer Kim Kardašijan otkriva!

Iako je reper svojoj ženi pokušavao da objasni da ga je bivša samo zamolila za pomoć u projektu na kojem trenutno radi, za rijaliti zvezdu poruke su delovale flertujuće.

"Povredilo ju je što joj nije rekao uopšte da komunicira sa bivšom, zbog čega je još više postala sumnjičava", rekao je izvor. Dodao je da bi Kim napala supruga kad god bi on pokušao da se odbrani, tako da ju je jednom prilikom ostavio u suzama.

"Muzičar smatra da Kim bespotrebno drami, te da se zbog jedne poruke ponaša kako ga je uhvatila sa drugom u krevetu", otkrio je izvor.

Rijaliti zvezda uverena je da Kanjeva bivša želi njenog supruga natrag, te pokušava da onemogući njihovu komunikaciju na bilo koji način.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs