Kraj braka

Aca Lukas potvrdio glasine o razvodu: Istina je!

Pevač nije hteo da detaljno komentariše privatan život, ali je priznao da je istina ono što su juče preneli mediji
Šuška se
19:50h Autor:
Aca Lukas potvrdio glasine o razvodu: Istina je!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Aca Lukas je javno priznao da je istina da se razvodi od supruge Sonje. Kako navodi, između nju njih je bilo sve češćih nesuglasica pa su odlučili da se rastanu u miru i podnesu papire za razvod braka.

"Istina je! Ne komentarišem dalje privatan život", kratko je rekao Lukas.

Kako kaže pevačev prijatelj, dugo su pokušavali da spasu svoj brak prvenstveno zbog deteta, ali su na kraju odlučili da svako krene svojim putem.

Željko Šašić otvoreno: Lukas je sve živo dobio od mene, ali ni to mu nije bilo dovoljno!

"Sve češće su se svađali, čak oko najmanjih sitnica. Umorili su se oboje od toga, pa su kao razumni ljudi seli nedavno i porazgovarali. Tada su se dogovorili da je najbolje da se razvedu i da svako krenu svojim putem. Bez uvreda i iznošenja prljavog veša u javnost Vuksanovići su podneli papire za razvod, i nadaju se da će se to što pre rešiti. Razvod će svakako biti sporazuman. Nije lako ni Aci, ni Sonji, sada prolaze kroz težak period, ali moraju da jaki i razumni zbog deteta koji imaju", rekao je za Alo izvor blizak paru koji je naveo da se Lukas odselio:

"Lukas ne živi u stanu u kojem je živeo sa još uvek zvaničnom suprugom. Nakon što su odlučili da se razvedu, on je spakovao kofere i odselio se u drugi stan. Kako ne žive skoro oko mesec dana zajedno, Aca svaki slobodan trenutak koristi da ode i poseti Viktoriju", naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

Otvorio dušu: Aca Lukas otkrio koja mu je jedina greška u životu

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs