Obnovili romansu

Buknula stara strast: Sin Bobe Živojinovića ponovo osvojio srce Sofije Milošević

On je bio nežan prema njoj i držao ju je oko struka, a ona ga je sve vreme zaljubljeno gledala - rekao je gost kafića u kom je par primećen
Šuška se
07:02h Autor:
Buknula stara strast: Sin Bobe Živojinovića ponovo osvojio srce Sofije Milošević
Foto: Instagram / Filip Živojinović

Filip Živojinović (30) i manekenka Sofija Milošević (23) obnovili su vezu! Njih dvoje su, naime, u zagrljaju juče ujutru došli u jedan novobeogradski kafić.

"Pre nego što su ušli u kafić, držali su se za ruke, a u jednom momentu su se i poljubili. Nisu se zadržali. Ušli su, uzeli kafu i nastavili svojim putem. On je bio nežan prema njoj i držao ju je oko struka, a ona ga je sve vreme zaljubljeno gledala", ispričao je jedan od gostiju kafića, prenosi Blic.

Budući da su viđeni u ranim jutarnjim satima, moguće je da su prenoćili u Filipovom stanu na Novom Beogradu, jer manekenka živi na drugom kraju Beograda na Banjici.

Ne vredi plakati: Evo šta je Lepa Brena prećutala javnosti!

"Nisam u Beogradu", rekla je kroz osmeh Sofija kada su je novinari Blica pozvali i pitali otkad je ponovo sa Filipom i odmah je prekinula vezu.

A proslavljeni teniser i Filipov otac Boba Živojinović slatko se nasmejao istom pitanju.

"Jaooo, pa nasmejali ste me. Ja na odmoru, a vi me zato zovete! Stvarno ne znam! Čujem svakakve priče, ali zaista ne znam s kim je Filip. Ne bih komentarisao privatni život svoje dece. Neka se mladi vole", rekao je suprug Lepe Brene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs