Ljubav na pomolu

Luksuz u strogoj ilegali: Ljupka Stević smuvala Snup Doga?! (VIDEO)

Pevačica je u strogoj tajnosti bila u poseti reperu - o tome je obavestila samo svoju porodicu, dok je prijateljima servirala priču da je na nastupim
Šuška se
09:46h Autor:
Luksuz u strogoj ilegali: Ljupka Stević smuvala Snup Doga?! (VIDEO)
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Ljupka Stević provela je dve nedelje u luksuznoj vili američkog repera Kalvina Brodusa, poznatijeg kao Snup Dog, s kojim je u Los Anđelesu snimila duet.

Kako Kurir saznaje, pevačica je u strogoj tajnosti bila u poseti reperu - o tome je obavestila samo svoju porodicu, dok je prijateljima servirala priču da je na nastupima. Ipak, kad se vratila iz Amerike, poverila se najbližim prijateljima da je tamo bila poslovno i pohvalila se duetom Ole, koji je snimila sa svetski poznatim reperom.

"Ljupka se nedavno vratila iz Amerike, gde je bila gost kod Snup Doga povodom saradnje koja je još mesecima unapred dogovorena. Ona je u njegovoj vili provela skoro dve nedelje, što je mnogima bilo sumnjivo, a za to vreme snimila je i atraktivan spot u kojem je sa reperom u zagrljaju. Kadrovi spota su snimani po Los Anđelesu, ali i u njegovoj luksuznoj vili. Inače, s njom iz Srbije nije krenuo niko iz njenog tima saradnika, već joj je on tamo sve obezbedio. Na raspolaganju joj je bilo njegovo osoblje, kao i šminkeri, frizeri, ali i luksuzni apartmani, bazen i muzički studio", otkriva izvor i dodaje:

Oni su znali kako: Indijanska priča o tajni večne ljubavi!

"Spot je visokobudžetan, a Ljupka se nekoliko puta presvlačila i u jednom momentu je na sebi imala samo donji veš sa „svarovski“ kristalima i čizme iznad kolena".

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stevićevom, ali se ona do zaključenja broja nije javila. Trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde će je, prema našim saznanjima, Snup Dog uskoro posetiti, takođe u strogoj tajnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs