Sreća u nesreći

Davila se u moru: Uplašenu Dijanu Janković suprug izvadio iz vode!

Pevačica uživa u Crnoj Gori, a obična vožnja gliserom mogla je tragično da se završi kada je Dijana upala u more
Šuška se
04:42h Autor:
Davila se u moru: Uplašenu Dijanu Janković suprug izvadio iz vode!
Foto: Instagram / Dijanajankovic

Letnja avantura pevačice Dijane Janković zamalo se nije završila kobno kada je bez prsluka spala sa glisera u vodu i počela da se davi.

Ona je u brzu vožnju krenula sa frizerom koji joj sve vreme koje provodi na svojoj jahti u Crnoj Gori sređuje kosu, ali su se na skretanju ka usidrenoj jahti prevrnuli.

Pevačica je u tom trenutku počela da vrišti jer nije dobar plivač. Kada je njen vrisak čuo suprug Daniel, odmah je skočio u vodu da je spasava.

Pohvalila se skupocenim poklonom: Šta je Dijana Janković dobila od supruga? (FOTO)

"U svakoj nesreći ima sreće, tako da sam ovoga puta dobro prošla i na svu radost se sve lepo završilo. Jako sam uplašena i dalje vraćam sliku događaja i razmišljam šta je sve moglo da se desi.

Moj Daniel se uplašio i krenuo je odmah ka nama da pliva, izvukao me je, a uveče, kako bi me oraspoložio, priredio mi je divnu večeru", kaže pevačica, koja je prošla samo sa povredama noge.

Ona će, nakon Crne Gore, letovanje nastaviti na Santoriniju, nakon čega planira izdavanje numere na engleskom jeziku i rad na novoj kolekciji. Detaljima svoga brenda Dijana je ukrasila i jahtu na kojoj trenutno uživa i oporavlja se od pada.

Pogledajte luksuznu vilu Dijane Janković na Tajlandu: Konačno sam ovde! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs