U krugu najbližih

Detalji sa venčanja Bojane Rajić: Intimna ceremonija u kući Đurđevića!

Bojana Rajić juče se udala za svog dugogodišnjeg dečka Branislava Ðurđevića
Šuška se 08.07.2015. - 15:02h Autor: Kurir
Foto: Instagram / Bojana Rajic

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića zarekla se na večnu ljubav funkcioneru s kojim čeka dete u njegovoj kući na Bežanijskoj kosi.

 

Ceremoniji venčanja prisustvovali su samo najuži članovi obe porodice i njihovi bliski prijatelji. Mladenci su želeli da sudbonosno da izgovore u najstrožoj tajnosti i to je jedini razlog što je matičar došao u kuću Ðurđevića.

 

A photo posted by Bojana Djurdjevic (@bojanarajic) on Jun 20, 2015 at 5:29pm PDT

 

"Čin venčanja obavljen je juče u 15 sati. Sve je bilo intimno i bajkovito. Bojana će ubuduće nositi prezime Ðurđević, te su joj drugarice nadenule novi nadimak i sad je zovu Ðurđa. Nakon potpisivanja u knjigu venčanih, usledio je svečani ručak, za koji je bio zadužen jedan od najpoznatijih restorana u Beogradu. Sve je bilo elegantno dekorisano", navodi izvor s lica mesta.

 

On je takođe objasnio razloge za ovakvu ceremoniju.

 

"Bojana i Branislav za ovakvu svadbu su se odlučili kako bi izbegli medije i pravljenje pompe u javnosti. Nisu želeli da ih na venčanju proganjaju paparaci pošto se nisu eksponirali ni dok su se zabavljali. Oni se, baš da bi sačuvali svoju privatnost, nikad zajedno nisu pojavili na nekom događaju. Pažljivo su birali gde odlaze. Inače, zbog svadbe su iz Švajcarske došli Bojanini roditelji i sestre sa svojim porodicama, a posebno je bio srećan njen četvorogodišnji sin Lav, koga je dobila u braku sa Stojketom", završava izvor blizak paru.

 

A photo posted by Bojana Djurdjevic (@bojanarajic) on Jun 2, 2015 at 10:54am PDT

 

Kako dalje Kurir saznaje, mlada se venčala u beloj haljini Valentino koja je specijalno za ovu priliku dopremljena iz Milana. Zanimljivo je dodati da je Branislav slavio momačko veče s prijateljima u beogradskom restoranu koji je u njegovom vlasništvu.

 

Bojana i Branislav će krajem godine postati roditelji dečaka, za koga još uvek smišljaju ime.

 

Bojana Rajić: Meni je Bog dao vitku figuru, ali uzeo pamet!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...