Nagađanja američkih medija

Udaje se Lana Del Rej?

Iako nisu dugo zajedno, izgleda da su Del Rejeva i njen dečko, pevač grupe Kassidy rešili da ozvaniče svoju vezu, mada nema zvaničnih potvrda, ali ni poricanja
Šuška se
21:42h
Udaje se Lana Del Rej?
Foto: AP

Popularna pevačica Lana Del Rej (Lana Del Rey) i njen dečko, roker, Beri-Džejms Onil (Barrie-James O'Neill) su zajedno nekih godinu dana, ali je još na dodelama Brit nagrada u februaru primećen zavidan dijamantski prsten na njenoj ruci. Par je nedavno uslikan kako kupuje nameštaj u Los Anđelesu, a kako se PR timovi ovog muzičarskog para ne oglašavaju, počelo je da se šuška da planiraju uskoro da stanu na ludi kamen.

Beri je član škotskog benda Kassidy, koji je nastao 2009. godine. Od 3. aprila do 31. maja ove godine, pratili su Lanu na njenoj Paradise turneji po Evropi.

Del Rejeva, kojoj je 27 godina, nikada nije puno pričala o svom životu, a sem skandala sa pesmom So Legit u kojoj je izvređala nekadašnju prijateljicu Lejdi Gagu (Lady Gaga), Lana vodi normalan život, koji se ne uklapa u predstavu o životu pevačica, koji njene koleginice poput Rijane (Rihanna) i Majli Sajrus (Miley Cyrus), svakodnevno propagiraju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs