Bekstvo iz pakla

Noći divljeg seksa, pa smrt: Zečica htela da se udavi u kadi!

Holi Medison detaljno je opisala kako je pokušala da se samoubije zbog Hju Hefnera
Šuška se
21:40h Autor:
Noći divljeg seksa, pa smrt: Zečica htela da se udavi u kadi!
Foto: Profimedia

Za Holi Medison život sa Hju Hefnerom nije uvek bio sjaj i glamur. Najpopularnija zečica objasnila je neke ranije iznete prljave tajne iz vile, naročito deo o njenom pokušaju samoubistva. Kao glavna devojka Hju Hefnera imala je samo mračne misli u glavi.

Kralj erotike: Majka je kriva što sam takav prema ženama! (FOTO)

Njena beda i depresija postali su toliko drastični da je dok se kupala u kadi 2002. godine pokušala da se utopi.

"Da sam stavila glavu pod vodom i duboko udahnula, sve bi bilo gotovo. Iako je poznata kuća okružena luksuznim metalnim vratima dizajniranim da zadrži ljude vani i da se održi privatnost, osetila sam se zarobljenom u svom tom luksuzu", objasnila je Holi.‚

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako je rijaliti šou odavao utisak konstantnih žurki, zabava i velikog bogatstva, bivša zečica osećala se zaključano i kontrolisano.

Prelepa devojka postala je nesigurna u svojoj koži i počela je da se operiše. Depresija je toliko uticala na nju, pa nije ni videla svetlo na kraju tunela. Samoubistvo je bilo tu kao rešenje za bekstvo iz pakla, a i mislila je da nikome neće nedostajati jer je ona samo stvar.

Otkrivene mračne tajne: Šta se dešava u vili Hjua Hefnera!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Moglo je to da bude predoziranje nekim supstancama, ali davljenje u kadi mi je delovalo idealno jer je simbolizovalo život koji živim. Davila sam se u sopstvenoj krvi, svakodnevno. Jednostavno nisam mogla više da izdržim nesreću. Naravno, moja porodica bila bi devastirana, ali sam ih retko viđala pa nisam mogla da napravim tu razliku", nastavila je Holi.

Iza kulisa porno industrije: Glumice otkrile sve tajne kontroverznog posla!

"Da sam se ubila, da li bih mu nedostajala? Ne, ja sam sigurna da bih za njega bila samo još jedno toplo telo u njegovoj suludoj stvarnosti. Samo jedna plavuša".

Međutim, da je uronila glavu u vodu i otišla na večno spavanje, niko nikada ne bi saznao pravu istinu, i želja za osvetom ju je spasila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs