Ružni komentari

Ljubav Ane Ivanović izvrgnuta ruglu: Nemci joj se podsmevaju!

Prisustvo fudbalera Bastijana Švajnštajgera na mečevima srpske teniserke privuklo je pažnju mnogih svetskih medija
Šuška se
08:16h
Ljubav Ane Ivanović izvrgnuta ruglu: Nemci joj se podsmevaju!
Foto: Kurir

Prisustvo fudbalera Bastijana Švajnštajgera na mečevima srpske teniserke Ane Ivanović privuklo je pažnju svetskih medija.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger se venčali u tajnosti?!

Oni su u vezi već nekoliko meseci, a u poslednje vreme često se pojavljuju u javnosti. Fudbaler se tokom sezone trudio da što više vremena provodi sa devojkom, a jednom prilikom je Ana čak napravila i maskenbal žurku za Švajnštajgerove saigrače.

Foto: Instagram / Ana Ivanović, Profimedia
Foto: Instagram / Ana Ivanović, Profimedia

Sve to je navelo navijače minhenskog kluba da oforme stav da je Nemac toliko poludeo za Ivanovićevom da je nju stavio ispred klupskih obaveza. Nedavno se spekulisalo da i to može biti jedan od razloga da novi kapiten nemačke reprezentacije promeni klub.

Bilo kako bilo, Švajnštajger pokazuje da je uz Anu, a tokom njena dva meča na Rolan Garosu navijao je i aplaudirao, često i ustajući pozdravljao njene dobre poteze, uz povike na srpskom poput “Ajde, ajmo”.

Ana Ivanović u gradu strasti: Ovde bih mogla da živim! (FOTO)

Njegovo ponašanje je nemački “Bild” okarakterisao kao “Spielerfrau”, odnosno: igračeva žena."On negoduje i raduje se i neprestano ohrabuje. Kao što radi žena fudbalera", piše u Bildovom tekstu naslovljenom "Švajnštajger je sada žena fudbalera”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs