U ulozi foto modela

Dejvid Bekam ispunio želju obožavateljkama: Bez majice u reklami za parfem (VIDEO)

Iz profesionalnog fudbala se povukao ali će na malim ekranima biti i dalje prisutan i to, ovog puta, go do pojasa
Šuška se
01:26h
Dejvid Bekam ispunio želju obožavateljkama: Bez majice u reklami za parfem (VIDEO)
Foto: Print Screen / Youtube

Slavni Britanac Dejvid Bekam (David Beckham) preuzeo je glavnu ulogu u reklami za svoj najnoviji parfem. Za potrebe snimanja, britanski lepotan se na radost svojih obožavaoca skinuo go do pojasa, pokazujući svoju savršenu atletsku građu.

Tridesetosmogodišnji Dejvid objavio je promo spot na svom Jutjub kanalu (YouTube) sa porukom posvećenom svojim fanovima: "Nadam se da vam se sviđa".

http://www.youtube.com/watch?v=EWOiYgcs2nY
Snimak počinje scenom u kojoj bivši kapiten Engleske hoda ležerno obučen u majicu. Potom skida svoju majicu, pokazujući svoj istetoviran i lepo oblikovan torzo. Bekam zadržava ozbiljan izraz lica, kao da posmatra sebe u ogledalu, a onda oblači klasičnu belu košulju i zakopčava manžetne. Nakon košulje, batler mu pomaže da obuče sako obraćajući mu se: "Da li sam vam još potreban, gospodine?". Na šta fudbalska zvezda odgovara: "Ne, imam sve što mi je potrebno", stavljajući svoj novi parfem Classic na sebe.

Classic je najnoviji u nizu Bekamovih parfema koji u svom nazivu ima ime fudbalera, kao i parfemi Homme i Instinct. Pre toga se udružio sa svojom suprugom Viktorijom (Victoria Beckham) i izdao njihov zajednički parfem Intimately Beckham. Slavan par je zajedno glumio u reklami.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs