U dogovoru sa devojkom

Saša Kovačević otkrio kakvu će svadbu da napravi!

Više me novinari pitaju za venčanje nego mama i tata, ali i dalje ne žurim što se toga tiče, rekao je pevač
Šuška se
08:56h
Saša Kovačević otkrio kakvu će svadbu da napravi!
Foto: Instagram / Saša Kovačević

S obzirom na to da ga mediji stalno ispituju kada planira da stane na ludi kamen, Saša Kovačević otkrio je da za svoje venčanje priželjkuje intimnu ceremoniju na egzotičnoj destinaciji.

"Više me novinari pitaju za venčanje nego mama i tata, ali i dalje ne žurim što se toga tiče. Živim sa devojkom tri godine i zaista se osećam kao da sam u braku. Ako želiš da proširiš porodicu, onda mi je razumljiva ta formalizacija odnosa, ali pošto još ne razmišljamo o proširenju porodice, ima vremena, daće dragi Bog da to i jednom bude", kaže Saša u intervjuu za Alo! i dodaje:

Saša Kovačević preplanuo i zategnut: Šta mu bolje stoji, beli ili plavi šorts? (FOTO)

"Ne bih pravio veliku svadbu. Moja devojka i ja delimo mišljenje da nam nije potrebna svadba od 500 gostiju, već ćemo 15 najbližih ljudi da povedemo na neku egzotičnu destinaciju. Mogli bismo da se venčamo, recimo, u Dominikani. Kada smo pre nekoliko godina letovali tamo, po dva venčanja su bila dnevno na plaži", otkriva Kovačević, kome su na nedavno proslavljenoj krsnoj slavi Đurđevdanu glavni gosti bili Jovanini roditelji.

Novinare je, međutim, zanimalo da li je uspeo da pridobije taštu.

"Verujem da me voli jer ja nju volim, pa se nadam da je osećanje obostrano. Od samog starta se super slažem i sa taštom i sa tastom, više smo kao drugari", otkrio je pevač.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs