Skok sa četvrtog na prvo mesto

Lejdi Gaga najplaćenija zvezda ispod 30 godina

Pop pevačica Lejdi Gaga je u poslednjih 12 meseci zaradila 80 miliona dolara i nalazi se na prvom mestu Forbsove liste najplaćenijih zvezda mlađih od 30 godina
Šuška se 23.07.2013. - 14:06h Autor: Tanjug
Foto: AP

Pop pevačica Lejdi Gaga (Lady Gaga) je najplaćenija zvezda među onima koji su mlađi od 30 godina, prenosi magazin Forbs.

 

Pevačica je u poslednjih 12 meseci zaradila 80 miliona dolara uprkos tome što je bila prinuđena da otkaže deo turneje zbog operacije.

 

Prošle godine Lejdi Gaga se našla na četvrtom mestu liste magazina Forbs najplaćenijih poznatih ličnosti koje imaju ispod 30 godina, dok je na prvom bila Tejlor Svift, koja je ove godine pala na treće mesto sa zaradom od 55 miliona dolara.

 

Na drugom mestu nalazi se kanadski pevač Džastin Biber sa zaradom od 58 miliona dolara, dok četvrto mesto zauzima Kelvin Haris sa zaradom od 46 miliona dolara, a Rijana je na petom mestu sa zaradom od samo 43 miliona dolara.

 

Forbsov sajt tvrdi da bi Lejdi Gaga zaradila čak i više novca da nije otkazala deo turneje u februaru. Lejdi Gaga je nedavno najavila da će njen novi album Artpop izaći u prodaju u novembru.

 

Lista je sastavljena osvrćući se na period od juna 2012. do juna 2013. godine.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...