Kraj 5-godišnjeg braka

Gotovo je: Lijam Galager o završetku braka

Britanski roker Lijam Galager je svojim prijateljima i porodici rekao kako brak sa Nikol nije vredan truda nakon drame o vanbračnom detetu
Šuška se
17:40h
Gotovo je: Lijam Galager o završetku braka
Foto: Reuters

Britanski rok pevač Lijam Galager (Liam Gallagher) poslednjih dana bio je u žiži javnosti zbog nimalo prijatnog povoda. Podsetimo se da prema navodima britanskih medija pevač ima vanbračno dete sa jednom novinarkom.

Emotivni Lijam rekao je svojoj porodici i prijateljima da je njegov 5-godišnji brak sa pevačicom i glumicom Nikol Eplton (Nicole Apleton) gotov. Dodao je da je umoran zbog svih događanja poslednjih dana oko vanbračnog deteta.

"Lijam je rekao da mu je dosta svega - muka mu je od cele te drame i ne smatra da je njegov brak više vredan bilo kakve borbe i truda", rekao je jedan njegov prijatelj.

Tridesetosmogodišnja novinarka Lisa (Liza Ghorbani) podnela je tužbu u sudu u Njujorku, tražeći od bivšeg frontmena grupe Oasis finansijsku potporu za svoju sedmomesečnu ćerku Gemmu.

Međutim, ovo nije prvo vanbračno dete bivšeg frontmena. Sa Lisom Muriš (Lisa Moorish) takođe ima vanbračnu ćerku, koja je rođena odmah nakon što se oženio glumicom Petsi Kensit (Patsy Kensit).

lijam (40) je svojoj sadašnjoj suprugi Nikol od početka negirao da je otac toj devojčici. Kako prenosi magazin Sun, pevač je izjavio da je sada njihov brak zauvek završen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs