Kraj idile

Posle 12 godina braka: Razvodi se Dejan Bodiroga?

Budući da su uvek važili za jedan od najskladnijih parova, Dejan i Ivana ne žele da se sazna za probleme u njihovom braku - kaže izvor
Šuška se
19:48h
Posle 12 godina braka: Razvodi se Dejan Bodiroga?
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dejan Bodiroga, jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, odlučio je da okonča brak sa bivšom manekenkom Ivanom Medić, kojoj se na večnu ljubav zavetovao 2003. godine, saznaje Alo. Sve češće nesuglasice dovele su do različitih pogleda na budućnost, za šta trenutno nemaju rešenje.

Iskrena priča - Rekao je da odlazi sa drugom ženom, a onda se dogodilo nešto neverovatno!

"Kriza u njihovom braku traje mesecima, ovo je prva godina da praznike nisu proveli zajedno kod Dejanovih roditelja u Zrenjaninu, što je bio prvi signal da nešto nije u redu. Tada se samo košarkaš pojavio sa sinom Nikolom. Dugo su razgovarali i pre i nakon toga, ali očigledno je da više ne gledaju istim očima na život, zbog čega se konstantno prepiru. Kao zreli i odgovorni ljudi, shvatili su da to nije samo obična kriza jer traje predugo, zbog čega su odlučili da se rastanu. Koliko sam upućen, dogovorili su se da to bude sporazumni razvod i trebalo bi da predaju zahtev sudu. Oni ne žele da se sazna za probleme u njihovom braku", kaže izvor blizak košarkrašu.

Ali, Dejan je bio iznenađen ovim pitanjem. Prvo se nasmejao, pa je rekao:

"Ne znam šta bi sad trebalo da vam kažem. Ne znam odakle vam ta informacija. To nema veze sa pameću. Kod nas je sve u redu, nije tačno da se razvodimo", kratko je rekao Boidroga.

Razvode se Marko Jarić i Adrijana Lima - Podelili 240 miliona dolara!

Podsećanja radi, on i Ivana venčali su se 13. jula 2003. godine. Kruna njihove ljubavi je jedanaestogodišnji sin Nikola. Košarkaš i manekenka godinama su važili za jedan od najskladnijih parova, jer se, bez obzira na to u kojem je gradu Dejan igrao, nisu razdvajali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs