Ne slažu se

Rada Manojlović nije dovoljno dobra za Momira: Svekrva i zaova protiv njihove veze!

Njegova mama i sestra Tijana ne vole to što je Rada javna ličnost i što se o njihovoj vezi piše. Ne dopada im se ni njeno zanimanje. Za njih, Rada nikad neće biti dovoljno dobra za Momira - kaže izvor
Šuška se
09:18h Autor:
Rada Manojlović nije dovoljno dobra za Momira: Svekrva i zaova protiv njihove veze!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Ljubav između pevačice Rade Manojlović i Momira Gajića često je na meti spekulacija, a ono što je sada dospelo u javnost jeste da pevačica ima problem sa njegovom mamom i sestrom.

Pevačici možda cvetaju ruže u emotivnom životu, ali ukoliko odluči da se uda za Momira, neće joj biti nimalo lako. Momirova sestra Tijana i majka se žestoko protive njegovoj vezi s pevačicom.

Učinili korak dalje - Rada i Momir počeli da žive zajedno!

"Njegova mama i sestra Tijana ne vole to što je Rada javna ličnost i što se o njihovoj vezi piše. Ne dopada im se ni njeno zanimanje. Za njih, Rada nikad neće biti dovoljno dobra za Momira", kaže izvor upućen u situaciju.

Ipak, Momir ne haje za to što njegova mama i sestra misle i nastavlja vezu s Radom. Prepreku mu ne predstavlja ni kilometraža između Amerike, gde on živi, i Srbije, u kojoj ona živi i radi.

"U početku je bilo problema jer je on ljubomoran. Međutim, sada je sve u redu. Čak često kaže i da želi da se oženi njom", priča naš izvor. Rada i Momir se čvrsto drže odluke da u javnosti ne pričaju o svojoj vezi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs