Ispovest

Slavna glumica (65) otkrila zašto sa muškarcem nikada nije imala seks trezna!

Veče kada je upoznala svog supruga glumica je s prijateljicom popila tri flaše šampanjca, a iako je bila mrtva pijana, dobro se seća svake nezgodne rečenice koju je tom prilikom izgovorila
Šuška se
00:38h Autor:
Slavna glumica (65) otkrila zašto sa muškarcem nikada nije imala seks trezna!
Foto: Reuters

Džuli Volters, glumica mlađim generacijama poznata kao Moli Vizli u filmovima o Hari Poteru, u razgovoru za časopis "Sage" iznela je malo poznate činjenice iz svoje mladosti.

Kako ima pozamašnu holivudsku karijeru, mnogi bi pretpostavili da Džuli odiše samopouzdanjem. Ali, u iskrenom razgovoru, ova 65-godišnja diva priznala je da pre upoznavanja svojeg sadašnjeg supruga nikada nije spavala s muškarcem - trezna.

Džuli Volters sa suprugom Grantom
Džuli Volters sa suprugom Grantom

5 neprijatnih situacija u seksu koje je svaka dama prošla, a nijedna ne govori o tome!

U međuvremenu joj je otkrivena alergija na kvasac, pa pije samo u svečanim prilikama, a i tada joj alkohol ne godi. U razgovoru je otkrila da joj nikada nije godio i da je dan posle uvek imala simptome gripa, ali mislila je da je tako svima, a zapravo je sve vreme bilo reč o alergijskoj reakciji.

Veče kada je upoznala svog supruga s prijateljicom je popila tri flaše šampanjca, a iako je bila mrtva pijana, dobro se seća svake nezgodne rečenice koju je tom prilikom izgovorila.

"Prijateljici sam rekla da Grant (sadašnji suprug) ima vrat poput mog bedra, a nedugo nakon toga sam ga pozvala u svoj stan i od tada nije odselio".

"Sećam se da sam ga te prve noći upitala, između ostalog, i da li želi moju decu, užasne stvari. Imala sam jako malo samopouzdanja i alkohol mi je bio oslonac. Mislila sam - ko bi uopšte hteo da ima seks bez alkohola?''

Foto: AP
Foto: AP

Tražila sam sreću van braka, umesto u sebi: Ispovest Marine koja je prevarila muža!

Iako možda svoj srećan brak duguje hrabrosti koju joj je privremeno pružio alkohol, priznaje da je lošu naviku ostavila za sobom jer, osim alergije, nakon konzumiranja alkohola više ne može ni da spava.

U razgovoru je spomenula i svoje borbe sa sve slabijim pamćenjem, zbog čega na setove filmova dolazi i po deset dana ranije kako bi sebi dala vremena da nauči tekst.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs