Sprema se već 5 godina

Životna uloga: Leonardo Dikaprio glumi 24 osobe u istom filmu!

Leo će igrati kriminalca koji je patio od šizofreniji, čiji je slučaj bio presedan u sudskoj praksi
Šuška se
11:08h Autor:
Životna uloga: Leonardo Dikaprio glumi 24 osobe u istom filmu!
Foto: Profimedia

U filmskoj verziji biografije Bilija Miligana, psihički obolelog kriminalca koji je svoju obranu temeljio na tvrdnji da su za pljačku i silovanje za koje su ga optužili krive njegove podvojene ličnosti, holivudski glumac Leonardo Dikaprio igraće glavnu ulogu koja podrazumeva čak 24 različita karaktera!

Film će nositi naslov The Crowded Room (Gužva u sobi), a Leo se za ovu vrlo zahtevnu ulogu sprema već 5 godina - prenosi Hollywood Reporter.

Miligan, koji je patio od šizofrenije, optužen je 70-ih godina, ali optužbe su odbačene nakon uspešne obrane, koja je argumentovana tvrdnjama da su za zločine odgovorne neke od podvojenih ličnosti optuženika.

Kako izgleda bolovati od akutne šizofrenije - Danijel (24) otkrio svoje iskustvo!

Tako su zločini pripisani dvema od 24 podvojene ličnosti, koliko je Miligan tvrdio da ih ima - lezbijki Adalani i komunisti Ragenu. Slučaj je bio svojevrsni presedan i smatra se prvim zabeleženim u kojem se obrana temeljila na podvojenoj ličnosti optuženog. Miligan je umro 2014. godine u 59. godini života.

Filmsku adaptaciju priče o njegovom životu, prema romanu "The Minds of Billy Milligan" Danijela Kejesa iz 1981. godine potpisuju scenaristi Džejson Smilovič i Tod Kacberg, a i Dikaprio će učestvovati u produkciji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs