Roker ne menja ponašanje sa godinama

Lijam Galager ima vanbračnu ćerku u Njujorku?

Nevaljali, mlađi brat Galager je opet u centru skandala jer prema navodima britanskih medija on ima vanbračno dete sa američkom novinarkom
Šuška se
21:14h
Lijam Galager ima vanbračnu ćerku u Njujorku?
Foto: Reuter

Jedna američka novinarka, čiji identitet nije otkriven, optužila je britanskog rok muzičara Lijama Galagera (Liam Gallagher) da je otac njene jednogodišnje ćerke.

Prema pisanju New York Post-a, žena, za koju se jedino zna da ima tridesetak godina i da vodi intervjue sa poznatim ličnostima, podnela je tužbu sudu u Njujorku, tražeći od bivšeg frontmena grupe Oasis finansijsku potporu za dete.

Pre nekoliko dana, britanski tabloid Sun preneo je da anonimna Amerikanka traži tri miliona dolara od jednog britanskog rokera, tvrdeći da je otac njenog vanbračenog deteta.

Galager (40) je sada u braku s pevačicom i glumicom Nikol Eplton (Nicole Appleton), bivšom članicom pop grupe All Saints, sa kojom ima sina. Ima i ćerku i sina iz prethodne veze sa glumicom Petsi Kensit (Patsy Kensit). Sa Lisom Muriš (Lisa Moorish) takođe ima vanbračnu ćerku, koja je rođena odmah nakon što se oženio Kensitovom.

U međuvremenu, pevač, koji je na ratnoj nozi sa rođenim bratom Noelom (Noel Gallagher) je primećen kako divlja po londoskim klubovima. Takođe je nedavno izjavio da ponovno okupljanje Oasis-a nije nemoguće, iako mu dobro ide sa bendom Beady Eye, koji je otvorio ovogodišnji Glastonberi festival.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs