Iskrena

Jednom jedinom izjavom Milica Pavlović nasmejala sve u studiju!

Udvaraju se ali sve je to nešto bezveze. Kao slatka si mi, uzme broj i nešto glupo napiše. Kad treba da izađemo na piće oni se valjda uplaše i to je to, govori pevačica
Šuška se 22.02.2015. - 22:06h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Milica Pavlović gde god da gostuje dobije pitanje u vezi sa njenim ljubavnim životom što joj je, kako ona kaže, preko glave, prenosi Kurir.

 

Pevačica kaže da za sada, koliko ona zna, nema dečka, te da je zaljubljena u svoju novu pesmu koja tek treba da izađe, a onda je i objasnila kako to da do sada nije našla dečka.

 

"Nije naišao prosto. Kad naiđe sa zadovoljstvom ću pričati o njemu jer to će biti moja bolja polovina", rekla je Pavlovićeva i nakon toga izazvala kratkotrajni tajac u studiju jer kao što svi znamo, opis "bolja polovina" koristi se za ženske osobe u ljubavnim vezama.

 

Nakon kratkotrajne pauze nastupio je smeh u studiju, a onda je sve zanimalo da li se pevačici muškarci udvaraju.

 

"Ma, slabo nešto. Udvaraju se ali sve je to nešto bezveze. Kao slatka si mi, uzme broj i nešto glupo napiše. Kad treba da izađemo na piće, oni se valjda uplaše i to je to", rekla je pevačica koja smatra da je muškarcima verovatno problem taj virtuelni svet gde ih gledaju na televiziji i to im stvara barijeru.

 

Milica koja je na svoju karijeru poseban pečat dala odličnim igranjem smatra da nijedna ljubav ne može to da joj zabrani.

 

"Ja sam neko ko dolazi sa sela kod Leskovca i neko ko priželjkuje porodicu. To volim, a najviše volim kada vidim koliko su srećni moji baka i deka zajedno. To priželjkujem i ja. Pored toga trudim se da budem kvalitetna i da radim ono što volim, ali ako bi mi neko to zabranio onda me ne voli dovoljno. Dao Bog d amogu kao Madona u 50. godini onako dobro da igram, i igraću sigurno", rekla je pevačica u emisiji Lee Kiš.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...