Skromna

Anica Dobra otkrila šta misli o svom seksepilu!

Ona je za mnoge jedna od najlepših glumica, a evo šta je rekla o svom epitetu seks simbola
Šuška se 14.02.2015. - 20:00h Autor: jutarnji.hr
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Glumica Anica Dobra, po mišljenju mnogih jedna od najseksepilnijih glumica sa ovih prostora, otkrila je da nikada nije sebe smatrala ultimativnom seksi ženom.

 

- Moram da kažem da me nikada nije pratio taj zapravo nebulozni epitet "seksi". Pre sam "ortak", "simpatična", "devojka iz kraja" ili "lujka" - rekla je Anica. Takođe je navela da nije oduvek znala da će posao ispred kamera biti njen životni poziv.

 

- Nisam oduvek znala da će gluma biti moj izbor, ali stvari nam se događaju i dolaze tak onda kada smo spremni da ih prepoznamo i izdržimo. U mom slučaju, baš u vreme upisa na Akademiju. To školovanje mi je otvorilo nove vidike - rekla je Anica.

 

Ona tvrdi da u pozorištu i na filmu nema omiljeni žanr.

 

- Kao glumica, naravno, nisam u poziciji da biram šta će to biti, ali različitost bi bio jedan od mojih omiljenih kriterijuma. Nemam neki omiljeni žanr. Ništa u životu nije samo toliko smešno da nema u sebi i zrnce tragičnog i obrnuto. Naći način i moći izazvati empatiju, preći rampu i komunicirati sa publikom, bilo u pozorištu ili preko ekrana, uvek iznova biti sveža u tome, e, to je forma kojoj težim - rekla je proslavljena glumica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...