Nije štedela reči

Helen Miren isprozivala britansku kraljevsku porodicu: Oni su vanzemaljci!

Nikada ne čekaju u redu za bilo koju stvar. Nikada. Svaki put kada kroče na ulicu, saobraćaj se zaustavlja. To je svet kakav ne možemo ni da zamislimo, izjavila je oskarovka u poslednjem intervjuu
Šuška se 13.02.2015. - 22:46h Autor: Tanjug
Foto: Reuters

Britanska glumica Helen Miren, koja u novom pozorišnom komadu ponovo tumači ulogu kraljice Elizabete II, uporedila je članove kraljevske porodice sa vanzemaljcima.

 

Glumica, koja je 2013. osvojila Oskara za ulogu britanske suverenke u filmu "Kraljica", izjavila je da monarhija živi u svetu kakvog običan svet "ne možemo ni da pojmi".

 

Dama je dama, uvek i bilo gde: Helen Miren nije sramota da se vozi gradskim prevozom! (FOTO)

 

"Nikada ne čekaju u redu za bilo koju stvar. Nikada. Svaki put kada kroče na ulicu, saobraćaj se zaustavlja. To je svet kakav ne možemo ni da zamislimo. Oni su na neki način vanzemaljci", kazala je u intervjuu za Njujork tajmz Miren, koja trenutno na Brodveju glumi Elizabetu II u predstavi "The Audience".

 

"Ali i pored toga oni su ista nesavršena, nesigurna, osetljiva, komplikovana ljudska bića kao i mi", dodala je ona. U komadu "The Audience", 69-godišnja glumica igra kraljicu u razgovoru sa 12 političara koji su se smenjivali na čelu britanske vlade od njenog dolaska na tron. U intervjuu je Miren sebe opisala kao "kraljinistu" (queenist) koju muče neka "krupna pitanja" u vezi svrsishodnosti monarhije. Ona smatra da javnost ima pogrešno viđenje kraljice.

 

Bolje je biti privlačna nego lepa: Helen Miren ima savet za dame koje izgled nisu menjale godinama!

 

"Mislim da ljudi ne shvataju zašto se ona ne smeši stalno. Ali ona nije filmska zvezda, ona je kraljica. Ona nije tu da se smeši, već da bude dostojanstvena. Da bude poput ikone, da ima kontrolu nad sobom, a ne da šarmira", objasnila je Miren.

 

"Na kraju krajeva, to mi se više dopada od nekog ko se stalno smeši, a potajno pati od bulimije", zaključila je ona.

 

Skandal na britanskom dvoru: Sin kraljice Elizabete II imao seks sa maloletnicom (17)!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...