Bračne nesuglasice

U inat mužu: Dara Bubamara odletela na Tajland!

Milan je poludeo zbog Darine odluke da letuje sa drugaricom, a aranžman je čak uplatila njemu iza leđa
Šuška se
01:58h
Foto: Instagram

Dara Bubamara žestoko se posvađala sa mužem Milanom Kesićem pred odlazak u Tajland. Do konflikta je došlo kada je Novosađanka saopštila suprugu da je aranžman za put u Tajland uplatila za nju i drugaricu, te da ne planira da na Puket putuje sa njim i sinom Kostom.

 

"Milan je poludeo zbog Darine odluke da letuje sa drugaricom. Pogotovo što je u pitanju devojka koju Milan baš ne miriše i zbog koje su se do sada više puta raspravljali. Posebno ga je pogodilo što je Dara aranžmane navodno uplatila iza njegovih leđa, ne pitavši ga ni da li se slaže. To joj je otvoreno zamerio, nakon čega je nastala svađa i rasprava tokom koje su pale teške reči", rekao je dobro obavešteni izvor.

 

Komšije odlučile da nauče pameti Daru Bubamaru: Ona je bahata, baca nam đubre ispred kapije!

 

Nakon svađe se Dara spakovala i otputovala uprkos Milanovom protivljenju, dok je on ostao u Beogradu da čuva njihovog sina Kostu. Otkako je otišla, Milan i Dara čuli su se samo službeno, i to kada se raspitivala kako im je dete i da li mu treba nešto.

 

Interesantno je pomenuti da pevačica krije da je na Puket otputovala bez porodice, te u medijima ističe da uživa na porodičnom odmoru.

 

Dara Bubamara: Koleginice mi zavide na grudima i bogatstvu!

 

Podsetimo, Dara Bubamara i Milan Kesić krajem prošle godine bili su pred razvodom nakon što su u javnost procurile njene fotografije ispod tuša. Milan je tada zapretio Dari da će se, ukoliko još jednom na ovaj način obruka porodicu, bez razmišljanja razvesti.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...