Oglasila se

Nikolija Jovanović: Izložena sam stresu zbog neistinite priče o ocu mog deteta!

Prinuđena sam da se sa nekim medijima prvi, a nadam se i poslednji put obračunam na sudu, poručuje ćerka Vesne Zmijanac zbog stresa kojem je izložena poslednjih dana
Šuška se 03.02.2015. - 12:07h Autor: Hello!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačica Nikolija Jovanović i njen dečko, frontmen “Elitnih odreda” Relja Popović su, posle višednevnih spekulacija u vezi sa njenom trudnoćom, svoju priču ispričali u zajedničkom intervjuu.

 

Par je, kako se navodi, uživao u zajedničkom odmoru u Dominikanskoj Republici, a po povratku u Beograd imali su, kako kažu, još više razloga za radost, jer su saznali da je Nikolija u drugom stanju.

 

"Zbog stresa kome sam izložena poslednjih dana usled neistinite priče o tome da Relja nije otac mog deteta, prinuđena sam da se sa nekim medijima prvi, a nadam se i poslednji put obračunam na sudu", poručuje ćerka Vesne Zmijanac i nastavlja:

 

"Osetljiva sam na tuđe sudbine i svakakve životne situacije koje narušavaju nečiji duševni mir, a moj duševni mir poslednjih dana nije narušen, već je u potpunosti uništen. Uz to su me veoma pogodile priče da sam razmišljala o abortusu. Ne dozvoljavamo da nam stres ugrozi radost zbog prinove".

 

Pevačica je dodala: "Trudnoća nije senzacija, nego duboka radost onih koji se vole, njihovih porodica i prijatelja".

 

"Ako Bog da, naravno, radovaćemo se neizmerno kada postanemo roditelji", nadovezao se kratko Relja.

 

A šta je Vesna Zmijanac izjavila o Nikolijinoj trudnoći saznajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...