Mlada duhom

Džudi Denč (80) istetovirala zadnjicu: Gest zahvalnosti čoveku koji je zaslužan za njen uspeh!

Rekla mi je da ne može dovoljno da mi se zahvali. Odvela me je u luksuzni restoran i rekla: 'Imam iznenađenje. Ti si čovek koji ima sve. Ne znam šta da ti poklonim'. Zatim je otkopčala pantalone i pokazala mi tetovažu na zadnjici Dž.D. voli H.V.- otkrio je holivudski producent Harvi Vajnstin
Šuška se 19.01.2015. - 11:45h Autor: Stil
Foto: Reuters

Slavna glumica Džudi Denč (80) istetovirala je "Dž.D. voli H.V." na zadnjicic kako bi se zahvalila holivudskom producentu Harviju Vajnstinu. Džudi smatra da je upravo on zaslužan za veliki uspeh u njenoj karijeri kojeg je postigla sredinom devedesetih godina.

 

Naime, ona je bila nominovana za 7 Oskara, od kojih je 6 bilo za filmove koje je producirao Vajnstin. Evo kako je on reagovao na neobično saznanje o ovom nekonvencionalnom poklonu:

 

"Rekla mi je da ne može dovoljno da mi se zahvali. Odvela me je u luksuzni restoran i rekla: 'Imam iznenađenje.Ti si čovek koji ima sve. Ne znam šta da ti poklonim'. Zatim je otkopčala pantalone i pokazala mi tetovažu na zadnjici "Dž.D. voli H.V.". 'Stavila sam tvoje ime na moju zadnjicu', rekla mi je", izjavio je Harvi.

 

Penzija i starost su nepristoje reči za Džudi Denč. OVDE saznajte zašto!

 

Inače, producent nije jedini koji je video tetovažu, jer se Džudi njom pohvalila i Opri Vinfri na prošlogodišnjoj dodeli nagrada BAFTA, tako da su dve poznate osobe potvrdile postojanje ovog "ukrasa".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...