Smešteni u hotel

Drama na aerodromu: Željko i Jovana zarobljeni u Abu Dabiju!

Joksimovićima let kasnio 24 sata, pa im je izgubljen prtljag, a onda im je zabranjeno napuštanje aerodroma
Šuška se
08:04h Autor:
Drama na aerodromu: Željko i Jovana zarobljeni u Abu Dabiju!
Foto: Kurir Arhiva

Željko i Jovana Joksimović doživeli su peh na putu za Sejšele. Oni su pošli na kraći odmor, ali na odredište nisu stigli na vreme jer su ostali zarobljeni na aerodromu u Abu Dabiju.

Popularnom paru najpre je iz Beograda let kasnio 24 sata, a kad su se dokopali Abu Dabija, gde je trebalo da se ukrcaju na avion za Sejšele, ostali su zarobljeni na aerodromu. Naime, njima je otišao avion, a pritom su im i koferi izgubljeni. Primorani da čekaju drugi let, smešteni su u hotel pri aerodromu, koji ne smeju da napuštaju jer imaju samo tranzitnu vizu.

"Željko i Jovana Joksimović rešili su da naprave mali predah posle više nego uspešne 2014. godine, ali da su znali kakav će ih maler poterati, sigurno bi ostali u Beogradu. Oni su upoznali Srbe koji rade na aerodromu i koji su ih smestili u hotel", kaže izvor Kurira blizak paru i dodaje da je moguće da se Joksimovići predomisle i vrate u Srbiju.

Željka već 13. januara čeka nastup za doček srpske Nove godine na gradskom trgu u Vrnjačkoj Banji pa on nema dane za gubljenje.

Inače, na ovaj odmor Jovana i Željko su otišli bez osmomesečnog sina Koste, jer je on suviše mali za toliko naporan put avionom. Joksimovići su svog jedinca ostavili na čuvanje kod bake i deke, a sada se ispostavilo da su doneli ispravnu odluku. Njima bi bilo još gore da su sa sobom poveli svoju bebu.

OVDE saznajte koji su sve slavni parovi postali roditelji ove godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs