Plemenito

Seka Aleksić ponovo pokazala humanu stranu: Podelila poklone deci sa posebnim potrebama!

Posebno sam ponosna na to što su i oni meni nešto darovali. Od ove divne dečice sam dobila svoj portret, koji će zauzeti posebno mesto u mom domu, ali i srcu - kaže pevačica
Šuška se
04:16h Autor:
Foto: Kurir

Čini se da pevačica Seka Aleksić i pored gomile svakodnevnih obaveza, ne zaboravlja i uvek nađe vremena da bude humana.

 

Seka Aleksić udomila maltretiranog psa - Čeda je stigao kod mene! (FOTO)

 

Popularna pevačica darovala je deci sa posebnim potrebama novogodišnje paketiće. U pitanju su deca humanitarne organizacije Novi Beograd, čiji je slogan: "Jednaka šansa za sve".

 

Iako nije bila raspoložena previše da priča o tome, jer nikada svoje humanitarne akcije nije objavljivala na sva zvona, Seka je kratko prokomentarisala:

 

Seka Aleksić menja profesiju?! Dobila glavnu ulogu na filmu! Više saznajte OVDE.

 

"Ne može da vas ne gane osmeh na licu ove dece. Posebno sam ponosna na to što su i oni meni nešto darovali. Od ove divne dečice sam dobila svoj portret, koji će zauzeti posebno mesto u mom domu, ali i srcu. Najveća je nagrada usrećiti nekog i niko od nas to ne bi trebalo da zaboravi. Trebalo bi to da radimo češće i da se ne vežemo samo za praznike. Svako od nas, na bilo koji način može biti human" - rekla je Seka.

 

A kako je vojvotkinja Kejt Midlton učila decu kakav je život ljudi sa posebnim potrebama, pogledajte OVDE - Opuštena u trenerci!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs