Odlučna

Ceca neće da ispuni Veljkovu rođendansku želju: Automobil ne dolazi u obzir!

Pevačica je rekla da je sasvim dovoljno što će po želji njenog prvenca na žurki pevati Saša Matić i Milica Todorović, kao i što će platiti veselje
Šuška se
02:52h Autor:
Ceca neće da ispuni Veljkovu rođendansku želju: Automobil ne dolazi u obzir!

Proteklih nedelja mediji su licitirali sa brojem zvanica koje će se pojaviti na punoletstvu Veljka Ražnatovića, sina folk dive Cece Raćnatović. Ono što je sigurno je da će slavlju prisustvovati veliki broj poznatih ličnosti iz sveta estrade, politike, ekonomije. Goste će zabavljati Milica Todorović, Saša Matić i još neke “Zvezde Granda”.

OVDE saznajte detalje predstojeće proslave punoletstva Veljka Ražnatovića.

Veljkova rođendanska želja bila je automobil, ali mu se ta želja, bar za sada, neće ispuniti.

"Možda Veljko očekuje da mu 18. rođendan donese neke promene, ali njih neće biti. Nastaviće da studira i da se obrazuje. Tražio je da mu za rođendan pevaju Saša Matić i Milica Todorović i da platim žurku. Malo li je?! I na sve to rekao mi je da i ja moram da pevam" - rekla je pevačica.

Veljko je pripremio i svoj rep repertoar kojim će iznenaditi zvanice na svom rođendanskom partiju. Slavljenik je odabrao i garderobu za taj dan. Ceca će blistati u haljini Meline Džinović, a njenu kreaciju će nositi i u novogodišnjoj noći, u kojoj će pevati u Beogradu - piše Blic.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs