Užasna neprijatnost

Ćemu izujedali psi lutalice: Bilo je strašno!

Mnogo sam se uplašio i iznenadio, jer su oni bili toliko besni i samo sam čekao kada će me rastrgnuti. Na svu sreću, naišla su dvojica šetača koja su mi pritekla u pomoć, objašnjava pevač
Šuška se 07.12.2014. - 12:06h
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Amal Ćemal Ćemo samo je pukom srećom sačuvao živu glavu kada su na njega naleteli psi lutalice i zamalo ga rastrgli!

 

Dok je šetao ispred svoje zgrade na Novom Beogradu, pevača su napali psi lutalice i ujeli ga za desnu potkolenicu. On je odmah nakon nemilog događaja odvezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

 

"Ćemo je izašao da baci đubre i ujedno da prošeta po kraju u kom živi. Čim je stao kod kontejnera, ugledao je nekoliko pasa, koji su ga potom opkolili i počeli da laju na njega, ali on se trudio da ne obraća pažnju i nastavio da priča preko mobilnog telefona. Međutim, dva kera su krenula za njim i besno lajala i Ćemo je odmah uzeo motku koju je našao i počeo njome da maše, ali njih kao da je to još više razbesnelo, pa su nasrnuli na njega, a jedan iz gomile zgrabio ga je za nogu, počeo da ga grize, zarivajući mu zube u nogu. Počeo je da viče, pa su mu dva nepoznata muškarca koja su ga čula pritekla u pomoć. Udruženim snagama, sva trojica nekako su uspela da rasteraju besne kerove. Tek kada su psi otišli, Ćemo je zavrnuo nogavicu od trenerke, koja je bila sva pocepana, i onda je video ugrize i rane iz kojih je curila krv. Odmah je otišao do obližnje bolnice, gde mu je ukazana prva pomoć. Nakon lekarskog pregleda, pevač je primio tetanus i uvijena mu je rana", ispričao je izvor.

 

Ćemo je ispričao da je cela situacija bila strašna i delovala kao u filmu.

 

"Nikada u životu se nisam plašio kučića, međutim, ovo još nisam doživeo. Bilo je strašno! Mnogo sam se uplašio i iznenadio, jer su oni bili toliko besni i samo sam čekao kada će me rastrgnuti. Na svu sreću, naišla su dvojica šetača koja su mi pritekla u pomoć. Ne smem ni da zamislim šta bi mi se dogodilo da njih nije bilo", rekao je pevač.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...