Opovrgava priče

Tanja Savić o kraju braka: Nije istina da se razvodim, promocija te vrste mi nije potrebna!

Čini mi se da me u javnosti neosnovano ima toliko da se graniči s dobrim ukusom. Neko reče kako više nije cilj dotaći dno već se po sadašnjem trendu treba dobro uvaljati u blato. Ne svojom voljom meni je ono došlo do vrata i preti da me uništi, kaže pevačica
Šuška se
15:48h Autor:
Tanja Savić o kraju braka: Nije istina da se razvodim, promocija te vrste mi nije potrebna!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Folk pevačica Tanja Savić je trenutno jedna od najaktuelnija pevačica bar po broju naslovnih strana na ovim prostorima. O njoj se konstantno priča, a poslednja vest u nizu je tvrdnja da je usled brojnih svađa, prevara i skandala odlučila da se posle četiri godine braka razvede od supruga Dušana Jovančevića (34) s kojim ima dva sina Maksima (4) i Đorđa (2), prenosi Story.rs.

Tanja opovrgava priču da se razvela, a na pitanje da

li je sama plasirala tu priču da bi ispromovisala novu pesmu kaže:

"Ta priča je daleko starija od moje nove pesme. O našem razvodu spekulisalo se još dok smo živeli u Australiji, a da nas niko nikada i nije pitao za komentar. Ako je tako kao što se priča onda sam ja ozbiljan marketinški stručnjak, pošto već tri godine temeljno radim na promociji samo ove pesme. U svakom slučaju bar se nadam da će mi se isplatiti. Šalu na stranu mislim da mi promocija te vrste nije potrebna. Čini mi se da me u javnosti neosnovano ima toliko da se graniči s dobrim ukusom. Neko reče kako više nije cilj dotaći dno već se po sadašnjem trendu treba dobro uvaljati u blato. Ne svojom voljom meni je ono došlo do vrata i preti da me uništi".

Kakvu je neprijatnost doživela Tanja u Parizu saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Tanja Savić