Žrtva nasilja

Miu Borisavljević pretukao bivši dečko: Neka moj primer posluži drugim ženama!

U trenutku dok je parkirala automobil ispred svoje zgrade, momak je nasilnički ušao u njen automobil i počeo da je udara u glavu
Šuška se 05.12.2014. - 12:02h Autor: Alo!
Foto: Instagram / Mia Borisavljević

Pevačica Mia Borisavljević prijavila je policiji da ju je Nikola Minić, sa kojim je ranije bila u vezi, pratio kolima do njene zgrade, upao u njen automobil i više puta je udario.

 

Pevačica i Minić prekinuli su romansu pre nekoliko meseci. Primetila da je bivši prati, ali nije znala šta je posredi jer nisu imali nikakav konflikt, prenosi Alo. U trenutku kada se parkirala ispred zgrade, on je nasilnički otvorio vrata od njenog automobila. Ušao je unutra i iz sve snage počeo da je udara u glavu. Pevačica je, kako tvrdi izvor lista, odmah nakon toga pozvala policiju, a sutradan je otišla na detaljan pregled kako bi joj dokumentovali povrede.

 

Ispričala je u stanici i da je krajem 2011. dobila od njega nekoliko šamara jer mu se učinilo da je flertovala sa nekim.

 

- Neka moj primer posluži drugim ženama, da znaju da treba da stanu na put nasilju i nikada da ne ćute. Nadležni znaju šta rade, a ova tema više nije moj problem, već osobe koja je to uradila - rekla je pevačica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...