Neverovatno

Madonina ćerka živi u studentskom domu: Jede u kantini i deli sobu sa cimerkama!

Kolege sa fakulteta kažu da Lurdes nije mnogo društvena i da ne glumi divu, kao i da se mnogo razlikuje od popularne majke
Šuška se
00:24h Autor:
Madonina ćerka živi u studentskom domu: Jede u kantini i deli sobu sa cimerkama!
Foto: Profimedia

Ćerka kraljice pop muzike, Madone, uopšte nije materijalista!

Lurdes Leon, koja je krajem oktobra proslavila svoj 18. rođendan, nedavno je upisala studije muzike, pozorišta i plesa na Univerzitetu u Mičigenu, na kom je studirala i njena majka.

Ispovest Madoninog brata pročitajte OVDE - Nju nije briga da li sam živ ili mrtav!

Bez obzira na bogato poreklo, Madonina ćerka trenutno živi u studentskom domu, gde skromnu sobu deli sa cimerkama - prenosi Dejli mejl.

Iako je živeći sa majkom navikla na privatne kuvare i glamurozne restorane, sada, baš kao i ostali studenti, Lurdes jede u kantini zajedno sa ostalim studentima.

Miljenica paparaca uglavnom se može videti u jednostavnim odevnim kombinacijama, koje ni po čemu ne privlače pažnju, a gotovo je začuđujuća skromnost kojom odiše ćerka pop kraljice.

Veljko Ražnatović snima rep album! Detalje saznajte OVDE.

"Nije toliko društvena koliko bi ljudi pomislili i mislim da je neverovatno koliko se zapravo razlikuje od svoje majke. Ne glumi divu, svesna je toga da joj to može doneti lošu reputaciju ovde" - rekao je jedan student sa njenog fakulteta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs