Morala da odloži nastupe

Šer u lošem zdravstvenom stanju: Bori se sa teškom virusnom infekcijom

Svetski mediji prenose da je Šer bila u vrlo teškom zdravstvenom stanju nakon što je obolela od virusne infekcije i da je jedno vreme provela u bolnici
Šuška se 07.11.2014. - 19:16h Autor: hot.net.hr
Foto: Reuters

Legendarna pevačica Šer oporavlja se nakon teške virusne infekcijePevačica je, navodno, jedno vreme nosila na sebi prenosivi monitor za srce kako bi lekari imali uvid u njen oporavak.

 

Časopis Closer Weekly tvrdi da iz pouzdanih izvora saznaje da je Šer bila u vrlo teškom zdravstvenom stanju nakon što je obolela od virusne infekcije i da je jedno vreme provela u bolnici.

 

Zašto je Šer izbacila sva ogledala iz svoje kuće saznajte OVDE.

 

Isti časopis tvrdi da je jako zabrinula prijatelje, jer je infekcija uticala na rad njenih bubrega i razorila joj je celo telo. "Bilo je baš strašno", rekao je izvor blizak Šer.

 

Pevačicin portparol je potvrdio da je pevačica nosila prenosivi monitor za srce i poručio je da je to normalan deo oporavka. Šer je sada u dobrom stanju i nastavila je da vežba za turneju, koju je zbog bolesti bila odložila.

 

Pevačica se na oglasila na svom Tviteru, kako bi se izvinila svojim fanovima:

 

"Tako mi je žao. Morala sam da odložim nastupe i da vas razočaram. Nikada ne otkazujem osim ako ne mogu da ustanem. Ovaj virus je ubistven. Nisam se ranije javila jer me bole oči".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

ŠerBolest

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...