Iznenadio kraljevsku porodicu

Princ Vilijam se odriče prestola zbog Kejt Midlton: Prepušta titulu ocu?

Vilijam je službeno obavestio Njeno Veličanstvo da su pritisci kraljevskog života, podizanje porodice u isto vreme postali previše za njegovu trudnu suprugu, te da je on nevoljno doneo odluku da će prepustiti titulu ocu
Šuška se
13:42h Autor:
Foto: AP

Dok Kejt Mildton prolazi kroz mučno razdoblje trudnoće, princ Vilijam je navodno odlučio da prepusti kraljevsku titulu svom ocu, princu Čarlsu, te je o tome navodno već obavestio i samu kraljicu.

 

- Princ Vilijam je iznenadio i kraljevsku porodicu kada je objavio da odustaje od prestola, te je umesto toga odabrao da bude sa svojom suprugom Kejt - piše magazin Globe.

 

OVDE pogledajte kako trudna Kejt izgleda u crnoj haljini na svečanosti u Londonu.

 

Takođe, u časopisu se napominje i da uprkos tome što je kraljica Elizabeta odlučila da zaobiđe svog najstarijeg sina i vlast prepusti svom tridesetdvogodišnjem unuku, mladi princ želi tu čast da prepusti svom ocu, bar na neko vreme.

 

Vilijam je službeno obavestio Njeno Veličanstvo da su pritisci kraljevskog života, podizanje porodice u isto vreme postali previše za njegovu trudnu suprugu, te da je on nevoljno doneo odluku da će prepustiti titulu ocu.

 

OVDE saznajte šta sve jednu ženu čini damom popout Kejt Midlton - ne treba vam brdo novca, a ni princ Vilijam.

 

Globe piše da je ovo posebno razveselio Kamilu Parker Bouls i princa Čarlsa, koji su konačno dobili ono što su dugo priželjkivali.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...