Fudbaler noćima lumpuje

Mirka Vasiljević: Nikad mi nije smetalo to što Vujadin izlazi po klubovima

On nije tu samo onog momenta kad deca spavaju. To je sve u našem dogovoru, privatna i intimna stvar. Nas dvoje smo par koji dosta vremena provodi zajedno i imamo poverenje jedno u drugo, tvrdi Mirka
Šuška se
23:16h Autor:
Mirka Vasiljević: Nikad mi nije smetalo to što Vujadin izlazi po klubovima
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Otkako je odlučila da postane majka, Mirka Vasiljević je svoj život posvetila deci, trogodišnjem Andreju i godinu dana mlađoj Adrijani.

Ona će za četiri meseca dobiti još jedno dete, pa je uživanje po klubovima prepustila nevenčanom suprugu Vujadinu Saviću. Dvadesetčetvorogodišnja glumica smatra da se u pravo vreme upustila u porodične obaveze. Oko dece ima pomoć partnera, ali kad oni odu na spavanje, Vujadin zbriše u provod. Njoj, ističe, ne smeta što on noćima lumpuje po klubovima dok ona sedi kod kuće.

"Nikad mi nije smetalo to što Vujadin izlazi po klubovima. On nije tu samo onog momenta kad deca spavaju. To je sve u našem dogovoru, privatna i intimna stvar. Nas dvoje smo par koji dosta vremena provodi zajedno i imamo poverenje jedno u drugo", tvrdi Mirka.

Mirka je otkrila da Vujadinu ne smeta kada ona ljubi drugog. OVDE pročitajte zašto.

Na pitanje kada će njih dvoje izgovoriti sudbonosno "da", glumica je bila jasna.

"Kod nas je "da" odavno rečeno. Papirološki ćemo videti, važno mi je da sad porođaj protekne kako treba", kaže ona i otkriva da se odlično slaže sa svekrom Dušanom Savićem i svekrvom Marinom.

"Ogovaranje je sastavni deo života, pitanje je samo da li neko ima dozu i meru. S Dušanom i Marinom imam otvoren odnos, a ukoliko mi nešto ne odgovara, ja sam slobodna da im to kažem na kulturan način", završava Mirka.

Svojoj deci glumica neće da određuje čime će da se bave u životu, OVDE saznajte više o tome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs