Nema simptome kao sve ostale trudnice

Ena Popov o svojoj trudnoći: Nenad je svaki dan sve srećniji, kao i ja!

Čudno je, velika je to promena odjednom, ne možeš odmah biti svestan. Mislim da ja i sada nisam svesna dok ne uhvatim to malo biće u ruke, rekla je voditeljka
Šuška se 20.09.2014. - 16:38h Autor: Opera 17
Foto: Instagram / Enapopov

Voditeljka Ena Popov je u petom mesecu trudnoće. U januaru naredne godine dobiće ćerku sa partnerom Nenadom Čankom sa kojim je u srećnoj vezi već dve godine.

 

Iako joj ne prijaju novinski natpisi o njenoj trudnoći, jer smatra da to nije od važnosti za široke narodne mase, Ena je otkrila kako se oseća.

 

"Nenad je svaki dan sve srećniji, i ja sam isto, jer smo sve svesniji i svesniji. Čudno je, velika je to promena odjednom, ne možeš odmah biti svestan. Mislim da ja i sada nisam svesna dok ne uhvatim to malo biće u ruke", objasnila je Ena.

 

Voditeljka je opisala i kako zapravo izgleda njeno "drugo stanje".

 

"Ja ne mogu ovo "drugo stanje" da nazovem drugim stanjem, jer nemam simptome kao sve ostale trudnice. Nit’ sam razmažena, niti histerišem, niti sam preterano emotivna, niti izbirljiva, razdražljiva. Meni se to još uvek nije desilo, mada ima još četiri meseca, videćemo", kazala je Ena.

 

Ona je otkrila i da je ceo život priželjkivala da rodi sina, ali otkad je saznala da će roditi devojčicu, ne može da zamisli da rodi muško dete. Nasuprot njoj, njen izabranik je želeo da dobije baš ćerku.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...