Drama

Seka Aleksić pala u nesvest: Završila u Hitnoj u Makarskoj

Pevačica se zbog malaksalosti sručila na pod, nakon čega su je priključili na infuziju
Šuška se
21:22h Autor:
Seka Aleksić pala u nesvest: Završila u Hitnoj u Makarskoj
Foto: Facebook / Seka Aleksic

Svetlana Aleksić preksinoć je završila u bolnici u Makarskoj jer joj je pozlilo na nastupu u jednom klubu. Kako Kurir saznaje, pevačica je dve pesme pred kraj svirke osetila vrtoglavicu i malaksalost, a kad je završila nastup i otišla u bekstejdž, samo se sručila na pod.

Njen suprug Veljko Piljikić odmah je skočio i polio je vodom, a menadžeri diskoteke su pozvali Hitnu pomoć, nakon čega je prebačena u bolnicu, gde su je priključili na infuziju.

- Seka se ceo dan osećala loše od umora, ali nije bilo šanse da otkaže nastup jer je tad već bila u Hrvatskoj. Pre nego što je otišla u klub, popila je vitamine za imunitet, ali nije vredelo. Tokom svirke osećala je malaksalost i bolela ju je glava. Uspevala je nekako da se izbori s tim, međutim, pred kraj ju je iscrpljenost savladala. Kad se poklonila publici i krenula u bekstejdž, jedva je stajala na nogama.

OVDE pogledajte šta Seki bolje stoji - uska haljina ili kupaći?

Čim je ušla unutra, samo je izgovorila „Veljko“ i pala na zemlju. Svi su se u sekundi stvorili oko nje, zbog čega je izbila čitava pometnja. Hitna pomoć došla je u roku od 10 minuta, kad je pevačica već počela da dolazi sebi i odmah su je odvezli na primi infuziju i urade sve potrebne analize, koje su pokazale dobre rezultate. Lekari su ustanovili da je problem izazvao umor i naporni treninzi - rekao je naš izvor.

Pevačici je juče

bilo mnogo bolje nego prethodnog dana pa je iskoristila lepo vreme da se osunča na balkonu apartmana u kojem je bila .Pozvali smo Seku za komentar, ali ona nije želela da priča na ovu temu.

- Ne zovite me zbog tih stvari, ima lepših tema za razgovor - bila je kratka pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs