Tužno

Maleni sin Pičiz Geldof proveo sam 15 sati u kući gde je njegova mama nađena mrtva

Istraga je potvrdila da se sin Pičiz Geldof i Toma Koena nalazio u drugoj sobi u istoj kući gde je njegova majka preminula
Šuška se
16:36h
Maleni sin Pičiz Geldof proveo sam 15 sati u kući gde je njegova mama nađena mrtva
Foto: Reuters

Maleni sin preminule ćerke Boba Geldofa, koja je preminula 7. aprila ove godine, proveo je 15 sati u istoj kući gde je bilo mrtvo tele njegove majke pre nego što je pronađena, pokazao je uviđaj.

Suprug Pičiz Geldof, Tom Koen, nakon što nije uspeo da je dobije na telefon u ponedeljak jutro, pojurio je u stan da joj pritekne u pomoć, a poslednji put su se čuli u nedelju popodne 6. aprila, prenosi mirror.co.uk.

Istraga je potvrdila da je Pičiz, majka dvoje dece, preminula u 20 časova u nedelju veče, samo dva sata nakon što se čula sa suprugom, a telo je pronađeno u 13:30 narednog dana. Za sve to vreme njihov sin je bio u drugoj sobi.

Muzičar Koen je na saslušanju rekao da je njegova supruga, sa kojom se oženio 2012. godine, bila dve godine na programu lečenja i da je bila čista od novembra 2013. do februara ove godine. Dodao je i da je heroin počela da koristi ponovo u februaru ove godine.

Nažalost, 25-godišnja novinarka, model i televizijska voditeljka pronađena je mrtva na krevetu spavaće sobe sa jednom nogom koja je visila na podu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs